Font Buda/Gunung (Sang Hyang Siksa Kandang Karesian) Unicode.

Font Aksara Buda vérsi tina naskah Sanghyang Siksa Kandang karesian ieu geus aya anu format ansina, dimana sanajan hapéna teu suport ganti font tapi bisa berkréasi ku aksara SSKK.

Post anu ieu deui ngapungkeun anu slot unicode, sangkan tampilan dina keyboard bisa bervaréasi deui.

Nu butuh fontna mangga tinggal undeur

1. Sang Hyang Siksa Kandang Karesian.

2. SSKK block

Published by aingmerch

Brand anu ngagunakeun Aksara Sunda jadi desainna

Kantunkeun Balesan

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Robih )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Robih )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Robih )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Robih )

Connecting to %s

Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: